Not known Facts About prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman strategyına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir, böylelikle alandan tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. Oldukça modern ve şık tasarıma sahip bu evler, her tasarıma uyum sağlar ve kolaylıkla dekor edilebilir.

2. Dubleks ve İki Katlı Modeller: Edirne’de bulunan prefabrik ev firmaları, daha fazla oda ihtiyacı kırklareli prefabrik olan aileler için dubleks ve iki katlı modeller sunmaktadır.

Betonarme yapıların inşa süresi bazen yıllarca sürebiliyor ve bu durum barınma maliyeti olarak negatif bir unsur yaratıyor. Oysa prefab

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni çanakkale prefabrik ev birleşim sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim prefabrik ev ediliyor.

5. Kolay Bakım: Prefabrik evler, bakım açısından da avantajlıdır. Yapısı gereği geleneksel evlere nazaran daha az bakım gerektirir. Bu da ev sahiplerine zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve prefabrik ev modelleri engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Pencere ve Kapı Montajı: Pencerelerin ve kapıların doğru bir şekilde montajı, evin yalıtımını ve güvenliğini sağlar.

Prefabrik evleri, parçaları hazır olarak edirne prefabrik ev modelleri alınıp beton zemine montajı yapılan ev türleridir. Yurt dışında yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Son yıllarda ülkemizde kullanımı daha yaygınlaşmıştır.

Report this wiki page